Eesti võidukorvi viskas Sander Raieste, kes tabas 10,3 sekundit enne lõppu kaugviske ja viis eestlased 71:68 juhtima. Serbia viimasel rünnakul tegi Kristjan Kitsing kolmepunktiviskejoone taga vea Stevan Jelovacile, kuid meie õnneks suutis serblane tabada kolmest vabaviskest vaid kaks esimest. Serblased pääsesid küll veel lauavõitlusest viskele, aga palli korvi ei saanud. Pidu võis alata!

Kristian Kullamäe ja Kitsing olid 18 punktiga Eesti resultatiivsemad, Rauno Nurger lisas 9 silma, väga efektiivselt tegutsenud Janari Jõesaar 8 punkti, 9 lauapalli, kaks vaheltlõiget ja kaks kulpi.

Koondises 160. mängu pidanud Taltsi arvele kogunes 4 silma ja 5 lauda, võrdselt 156. korda mänginud Kangur ja Arbet viskasid vastavalt 4 ja 1 punkti. Koondisedebüüdi teinud Henri Drell tõi 4 punkti.

Serbia poolel kogus kaksikduubli Miloš Teodosic, kelle arvele jäi 16 punkti ja 10 resultatiivset söötu. Lõpuminutitel oli Teodosic aga kahvatu, võttis viskeid enda peale, aga ladus järjekindlalt mööda. Otsustaval vabaviskel eksinud Jelovac sai kirja 19 punkti, lisaks võttis ta kaheksa lauapalli.

Kui Eesti jaoks ei olnud tänasel mängul enam suurt tähtsust, siis Serbia vajas MMile pääsuks hädasti võitu.

Vaata mängu tipphetki: