Avaveerandaeg lõppes viigiliselt seisul 17:17. Napi edu sai Austraalia sisse teise veerandajaga, mis võideti 16:13. Seega olid poolajaks austraallased ees 33:30.

Otsustavaks sai kolmas veerandaeg, kus austraallased viskasid koguni 30 punkti tšehhide 18 vastu. Enne viimast veerandit oli nende eduseis 63:48. Viimasel veerandil sai Tšehhi kaotusseisu paaril korral vähem kui kümnepunktiliseks, aga viigini siiski ei jõutud. Esmakordselt MM-il nelja parema hulka jõudnud austraallased said lõpuks kirja 82:70 võidu.

Võitjate resultatiivseim oli Patty Mills 24 silmaga (kolmesed 6/9). Mees tegi eriti tugeva avaveerandi, kui oli üheks hetkeks visanud meeskonna 15-st punktist 13. Kahekohalise punktiarvuni jõudsid veel Chris Goulding (14) ja Andrew Bogut (10). Tšehhide ründemängu vedas Patrik Auda, kes viskas 21 punkti. Suurepärase mängu tegi Tomas Satoransky, kellel jäi üks lauapall puudu kolmikduublist. Satoransky arvele jäi 13 punkti, üheksa lauapalli ja 13 resultatiivset söötu.

Poolfinaalis läheb Austraalia vastamisi Hispaaniaga. Tšehhi jaoks jätkub heitlus 5. koha peale. Esimeses mängus kohtutakse Poolaga.

ENNE MÄNGU:

Kui Austraalia pääses MMil veerandfinaali 25-aastase vaheaja järel, siis Tšehhi pole seda varem kunagi suutnud. Tõsi, nende eelkäija Tšehhoslovakkia sai sellega hakkama ühel korral. Austraallaste tänane võit kindlustaks neile ka kõigi aegade kõrgeima koha MMil, sest senine parim on viies koht, milleni jõuti 1982. ja 1994. aastal.

Austraalia ja Tšehhi mängu võitjat ootab poolfinaalis üheks suuremaks tiitlinõudlejaks tõusnud Hispaania.

Delfi vahendab mängu käiku tekstipõhise otseblogi vahendusel.