Esialgne uuring näitas, et 29-aastane Sloukas venitas säärelihast.
"Esimene tagasiside on positiivne ning vigastus ei peaks olema väga tõsine," sõnas Kreeka koondise peatreener Thanasis Skourtopoulo, vahendab Eurohoops.

Kui Kreeka koondis reisib pärast Akropolise turniiri Hiinasse, siis Sloukas jääb Ateenasse vigastust ravima. Teisipäeval tehakse tema jalale uus uuring.

Sloukas on mänginud koguni kuuel korral Euroliiga finaalis (2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018) ja võitnud kolm tiitlit, neist kaks esimest Olympiakosega (2012, 2013, 2017).

Kreeka jaoks algab MM-finaalturniir 1. septembril mänguga Montenegro vastu. Veel kohtutakse F-alagrupis Brasiilia ja Uus-Meremaaga.

Kreeka koondise nimekirjas on hetkel: Giannis Antetokounmpo, Thanasis Antetokounmpo (mõlemad Milwaukee Bucks), Ioannis Athinaiou (Panathinaikos), Ioannis Bourousis (Gran Canaria), Nick Calathes (Panathinaikos), Antonis Koniaris (Olympiakos), Giannoulis Larentzakis (Ateena AEK), Konstantinos Mitoglou (Panathinaikos), George Papagiannis (Panathinaikos), Kostas Papanikolaou (Olympiakos), Ioannis Papapetrou (Panathinaikos), Giorgos Printezis (Olympiakos), Kostas Sloukas (Fenerbahce) ja Panagiotis Vassilopoulos (Peristeri).