Mängu lõpuminutid kulgesid punkt-punkti heitluses. Kui kohtumise lõpuni jäi viis sekundit, tabas Matthew Dellavedova kahest vabaviskest ühe ja viis Austraalia ette 99:98. Seejärel lõikas Patty Mills prantslaste söödu vahelt ning lõppseisu vormistas vabaviskejoonel Mitch Creek.

Austraalia parimaks tõusis taas San Antonio Spursi mees Mills, kes kogus 30 punkti (kolmesed 3/8). Joe Ingles panustas võitu 23 ja Aron Baynes 21 punkti.

Prantslaste poolel tegi võimsa mängu Orlando Magicusse kuuluv Evan Fournier, kes viskas 31 punkti, hankis kuus lauapalli ja jagas neli resultatiivset söötu. Nando de Colo lisas 26 ja Nicolas Batum 13 punkti.

Prantsusmaa peab nüüd veerandfinaalis vastamisi minema tiitlikaitsja USA-ga, kes alistas täna Brasiilia 89:73. Ameeriklased läksid oma teed teisel poolajal, kui kolmas veerand võideti 24:17 ja viimane periood 22:17. Korraks oli USA edu ka 21 punkti. Kemba Walker ja Myles Turner olid võitjate resultatiivsemad võrdselt 16 punktiga.

Brasiilia, kes jäi juba avapoolajal peatreenerita, sest Aleksandar Petrovic eemaldati teise tehnilise vea tõttu, parim oli 21 punkti visanud Vitor Benite.

Brasiilia kaotus tähendab, et teisena sai sellest vahegrupist edasi üllataja Tšehhi, keda ootab veerandfinaalis kohtumine Austraaliaga.

Kahes ülejäänud veerandfinaalis kohtuvad Argentina - Serbia ja Hispaania - Poola.