Tänavu NBA meistriks tulnud Toronto Raptorsi abitreener on kindel, et ei James Hardeni, Anthony Davise, CJ McCollumi, Bradley Beali ega Eric Gordoni loobumine MMist ei sea ameeriklaste võitu ohtu.

"Teades NBA tööd seestpoolt, võin öelda, et iga teise koondise jaoks oleks kolme põhimehe puudumine oluliselt suurem löök kui USA jaoks. Seal on lihtsalt niivõrd palju talenti, nii palju suurepäraseid mängijaid. Euroopa inimesed ei suuda seda tihti mõista, kui sügav NBA maailm on. Ei tasu vaadata vaid liiga viit-kuut parimat mängijat," sõnas Scariolo FIBA-le antud usutluses.

USA kõrval peab Scariolo suurimateks medalinõudlejateks Hispaaniat, Prantsusmaad, Serbiat, Austraaliat ja Kanadat.

USA esialgsesse MM-ile sõitvasse koondisesse on alles jäänud Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Kemba Walker (Boston Celtics), Kevin Love (Cleveland Cavaliers), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Jayson Tatum (Boston Celtics), Harrison Barnes (Sacramento Kings), Tobias Harris (Philadelphia 76ers), Kyle Kuzma (Lakers), Paul Millsap (Denver Nuggets), P.J. Tucker (Rockets), Andre Drummond (Detroit Pistons), Brook Lopez (Bucks) ja Myles Turner (Indiana Pacers).

Korvpalli MM peetakse 31. augustist kuni 15. septembrini Hiinas.