Kell 12.40 Tallinnast startinud koondis maandus Prištinas täpselt kaheksa tundi hiljem, kohaliku aja järgi kell 19.40. Hotelli sõideti politseisireenide huilates. Mundrimehed saatsid meeskonda ka teel hotellist trenni ning jäid eestlaste esimest harjutuskorda uudistama.

Paar sõna hallist. Wikipedia järgi on tegu 1977. aastal ehitatud spordikompleksiga, kus suurem hall mahutab 8000 ja väiksem 3000 pealtvaatajat. Halli küljes olevat ka kaubanduskeskus. Tegelikkuses laiub suurema saali asemel aga hiiglaslik autoparkla ning kõik koondise ja Priština klubi mängud toimuvad väiksemas, reaalselt vaid 2500 inimest mahutavas, tondilossilikus kõrge lae ja klaaspaneelidest seintega saalis. Eriti huvitav on saali põrand, mis keskelt jäigem ja külgedelt vetruv. Seetõttu põrkab ka pall väljakul erinevalt.

Kuigi hoone on kolm aastat vanem kui Tallinna linnahall, ei puudu siit paintballi keskus, ööklubi ega jõusaal. Koridori seinad on täis soditud erinevaid slõuganeid, leidub ka kuuliauke, mis on siia jäänud 1999. aastal lõppenud sõjast.

Eesti koondisest on saaliga varasemast tuttavad Sten-Timmu Sokk ja Reinar Hallik, kes käisid siin 2013. aastal Balkani liiga raames. Homme koondise viimase mängu pidav Hallik sopsas siin 15 minutiga kolm kolmest ja kogus võidumängus 15 punkti, 22 minutit platsil viibinud Sokk punktiarvet ei avanud. Craiova võitis matši 83:72.

Homme teeb koondis siin veel hommikuse visketrenni. Mäng algab Eesti aja järgi kell 21.15. Otsepilt Delfi TV-s.