Vaatamata suurepärasele viskepäevale (visked väljakult 7/10) Kajupank kohtumises lõpus ülemäära rõõmus polnud. "Ega siin midagi rõõmustada pole, ligi 30nega saime ju pähe. Võrreldes Saksamaa mänguga muidugi parem tunne, saime omad asjad paremini tehtud. Olime tublimad, päris lootusetut pakki ei saanud," sõnas kohtumise algul ilmeksimatult palli korvi saatnud saarlane.

"Esimese veerandaja lõpus ja teises alguses olime juba natuke nende kaitse surve all. Nad hakkasid hästi söötudele vahele käima. Kolmandal veerandajal lagunesime rohkem ära. Nad panid tempot juurde ja kiire ületuleku pealt söötsid ning viskasid hästi. Vahe läks suureks," keris Kajupank mänguratast tagasi.

Eesti kaotas poolaja 29:45, ent kolmandal veerandil kärises vahe juba 30 punkti peale.

"Võrreldes Saksamaa mänguga olime täna rünnakul kannatlikumad. Nagu treenerid ütlesid, kui oleme kannatlikud, siis see toimib. Kärsitu mäng lõhub meie asju päris palju. Nii kui me mängisime rünnaku lõpuni, otsisime, ei lasknud neid jooksma, nii ei saanud nad kiirelt üle tulla ja meil oli kohe mugavam mängida. Õnnestunud rünnak oli täna tegelikult nagu pool kaitset."