Kohtumine algas tasavägiselt ning minut enne esimese veerandi lõppu oli seis viigis 18:18. Veerandaja lõpuks said hispaanlased kaks korvi järjest ja läksid juhtima 22:18. Sellest hetkest alates hispaanlased enam eduseisu käest ei andnud.

Poolajaks juhtis Hispaania 46:41. Kolmanda veerandaja keskel pääsesid hispaanlased 14 punktiga ette, aga poolakad suutsid kaotusseisu vähendada. Enne viimast vaatust oli seis Hispaania kasuks 67:58. Neljandal veerandajal tuli Poola vahepeal nelja punkti kaugusele, aga viigini siiski kordagi ei jõutud. Hispaanlased said lõpuks 90:78 võidu.

Võitjate ründemängu vedas 19 punkti ja 9 resultatiivse sööduga Ricky Rubio. Willy Hernangomez Geuer lisas 18 ja Rudy Fernandez 16 silma. Kahekohalise punktiarvuni jõudsid veel Juancho Hernangomez (14) ja Marc Gasol (10). Poola resultatiivseim oli 19 silmaga Anthony Darrell Slaughter, Adam Waczynski arvele jäi 15 punkti.

Hispaaniat ootab poolfinaalis ees Austraalia ja Tšehhi vahelise kohtumise võitja. Päeva esimeses veerandfinaalis sai vägeva 97:87 võidu Argentina, kes oli parem Serbiast. Lisaks Austraaliale ning Tšehhile peetakse homme veerandfinaal USA ja Prantsusmaa vahel.

ENNE MÄNGU:

Kui Hispaania kuulub traditsiooniliselt medalinõudlejate sekka, siis Poola mängib MM-il alles teist korda. 1967. aastal said poolakad viienda koha.

Nüüd mängiti alagrupis üle Hiina, Venezuela, Elevandiluurannik ning vahegrupis Venemaa. Vahegrupi viimases mängus kaotati Argentinale siiski suurelt.

Hispaania on võitnud kõik senised kohtumised, vahegrupp lõpetati muljetavaldava 81:69 võiduga Serbia üle.