New Yorgis, Madison Square Garden´is peetud kohtumises olid võitjate tulemuslikumad 19 punktiga Rudy Gay ja 17 punktiga Chauncey Billups. Prantslastel, kellel ei mänginud kaasa Tony Parker, Ronny Turiaf ja Joakim Noah, oli 15 punktiga resultatiivseim Boris Diaw.

Viimati kohtusid USA ja Prantsusmaa korvpalliplatsil 2000. aasta Sydney olümpiafinaalis ja siis jäid ameeriklased peale 85:75.

Laupäeval pidas USA suletud uste taga treeningmängu Hiina koondisega, mis lõppes seisuga 98:51.

Kahe päeva pärast alustavad ameeriklased treeninglaagrit Hispaanias, mille lõpus peetakse ka järgmised kontrollkohtumised, 21. augustil Leedu ning 22. augustil Hispaaniaga.

USA koondis on hetkeseisuga kahanenud 13-liikmeliseks: Chauncey Billups (Denver Nuggets); Tyson Chandler (Dallas Mavericks); Stephen Curry (Golden State Warriors); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (Los Angeles Clippers); Danny Granger (Indiana Pacers); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); Lamar Odom (Los Angeles Lakers); Rajon Rondo (Boston Celtics); Derrick Rose (Chicago Bulls); ja Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).