Türgi korvpalli meistriliigas peeti täna üks kohtumine, kui tabeliliider Istanbuli Anadolu Efes alistas 86:55 Bursaspori. Bugrahan Tuncer tõi võitjatele 19 punkti, Sertac Sanli lisas 15 ja Vasilije Micic 12 silma. Bursaspori poolelt vastas kaksikduubliga (12 punkti, 17 lauapalli) Gabriel Olaseni. Järjekordse võidu saanud Anadolu Efes hoiab kõrgliigas liidrikohta. Bursaspor (11-12) heitleb play-off koha nimel, praegu jäädakse esimesena kaheksa hulgast välja.

Türgi kõrgliigas hetkeseisuga hooaeg jätkub ning järgmised kohtumised on plaanis juba nädalavahetusel. Sarnaselt korvpalliga jätkub Türgis veel kohalik jalgpalliliiga.

Kui Türgi on ainus riik, kus veel kõrgliiga tasemel matše peetakse, siis tasub mainida, et korvpall jätkub veel ka Venemaal, aga seda Superliigas ehk tugevuselt teises sarjas.

Mitmetes Euroopa riikides on korvpallihooaeg juba lõppenuks kuulutatud, teiste seas ka Eestis ja Leedus. Kui Leedus kuulutati Kaunase Žalgiris juba meistriks, siis Eestis pole lõplikke paremusjärjestusi veel paika pandud.