Lahingus kolmanda koha eest tõi Linas Kleiza leedulastele 33 punkti. Paulius Jankūnase osaks jäi 15 ning Simas Jasaitis ja Mantas Kalnietis korjasid mõlemad 14 silma.

Leedulased tabasid tervelt 12 kolmepunktiviset 23-st, mis teeb täpsuseks 52%. Nende esitlus oli justkui õpikust, mis päädis teenitud võiduga. Siiani on see ainukene Leedu koondise medal maailmameistrivõistlustelt.

Sebia tähtmängijad oli sel korral täiesti liimist lahti. Miloš Teodosič tõi 9 ja Nemanja Bjelica vaid 2 punkti.

Tähtsate mängumeeste (S.Jasikevicius, D.Songaila, Lavrinovici kaksikud) puudumisest hoolimata mängiti turniiril suurepäraselt. Alistati nii Uus-Meremaa, Kanada, Hispaania, Prantsusmaa, Liibanon, Hiina, Argentiina kui ka Serbia. Ainukene kaotus tuli poolfinaalis väga tugeva staaridest pungil USA tiimi vastu mängides. USA koondis tuli ka võitjaks, alistades finaalis türklastest võõrustajad.

Leedulaste liider turniiril oli Kleiza. Ta tõi mängust keskmiselt 19 punkti ja lõpetas parimate punktikogujate tabeli seitsmendana. Kleiza korjas ka keskmiselt 7,1 lauapalli ja tabas kolmepunktiviskeid 38,2% täpsusega.

Leedu koondise peatreener oli Kęstutis Kemzūra, kes 2009. aastal oli ka Läti koondise treener Eurobasketil. Lätlased võitsid seal ühe mängu kolmest ja said 13. koha.

TV3 Sport jätkab spordialadele pühendatud temaatiliste päevadega. Esmaspäevad on pühendatud ajaloolistele KHL-i mängudele, teisipäev ja kolmapäev eksklusiivsetele jalgpallimatšidele ning neljapäev ja reede parimatele korvpallikohtumistele korvpalli Euroliigast ja NBA-st. Nädalavahetustel näidatakse kõige meeldejäävamaid finaalmänge.