Soome mullune pronks võitis avaveerandi kaheksa punktiga ning läks veel viimasele neljandikule vastu viigiseisus, ent siis pani suurem ja tugevam kodumeeskond paremuse maksma, võttes 85:80 võidu.

Unicsi parim oli veel mullu koos Kristjan Kanguriga Milanos mänginud Keith Langford 19 punktiga, aastate eest TÜ/rockis mänginud Victor Sanikidze arvele jäi 6 punkti ja 5 lauapalli. Bisonsi resultatiivseim oli 14 punkti toonud ameeriklane Aaron Johnson. Marginaalne polnud ka soomlaste panus, sest nii vahetusmees Roope Ahonen kui MM-il mänginud Matti Nuutinen viskasid 13 punkti.

Eriti valusa kaotuse sai samal päeval aga Riia VEF, kes mängis viimasel veerandil maha 10-punktilise eduseisu ning pidi tunnistama Volgogradi Krasnõi Oktjabri 76:75 paremust.

Võitjatele tõi David Kennedy 19 punkti, üleplatsimees oli aga VEF-i Gerald Robinson 30 punktiga. Mullu NBA draft'is valitud Janis Timma lisas 16 silma.

Krasnodari Lokomotiiv-Kuban, kes oli kolm päeva varem nüpeldanud Kalev/Cramot, sai muljetavaldava võidu ka kolmandas mängus, alistades kodus kindlalt, 81:73 Moskva CSKA. Võitjate parim oli Maksim Grigorjev, kes tabas 7-st kaugviskest 5 ning tõi lõpuks 18 punkti.

Liiga liidrina jätkab Lokomotiiv, kes võitnud kõik kolm senipeetud mängu veenvalt. Avavoorus Krasnojarski Jenisseist kahe punktiga jagu saanud VEF-il on kirjas üks võit ja üks kaotus, Bisons kaotas aga esimeses voorus 27 punktiga Moskva CSKA-le ning on sarnaselt Kalev/Cramole võiduta.