Grinerile tungis noaga mees kallale pärast esmaspäevast trenni kahe tiimikaaslasega bussi peale astudes.

Mängijatega koos bussigi tulnud mees pussitas veel ühte mängijat. Gringer kandis paksu talvejopet, läbi mille riivas nuga tema küünarnukki. Ise nimetab ta haava vaid "väikseks kriimustuseks". Tiimikaaslane pääses vigastusteta, kuna kandis seljas kahte jopet, mistõttu nuga tema nahani ei ulatunud.

"Mõtlesin, et leiangi oma lõpu Hiinas läbi pussitamise ning kui ta meile bussi taha järgnes, mõtlesin, et pean talle vastu hakkama," kommenteeris Griner juhtunut AP-le.

Mees hoidis naisi nurka surutuna ligi viis minutit ning lahkus siis bussist. Politseil õnnestus noakangelane kinni nabida.

"Mees oli selgelt vaimuhaige või väga purjus. Ta karjus midagi oma naise löömise kohta ning oli päris selge, et tal pole aimugi, kus ta on."

"Järgmisel päeval oli mängul rohkem turvamehi, kui ma ealeski näinud olen. Iga sissepääsu juures oli kolm või neli politseinikku. Tiim ütles ka, et nad hakkavad nüüd turvameetmeid tugevdama," lisas Griner. 

Uudisteagentuuri Associated Pressi aasta sportlase valimisel sai Griner 2013. aastal tennisist Serena Williamsi järel teise koha.