CSKA-l on nüüd tabelis kirjas 26 võitu ja 2 kaotust, mis tähendab, et ei teisel kohal paiknev Kaasani Unics (21 võitu, 4 kaotust) ega keegi muu neid enam püüda ei saa.

Tänases võidumängus tõi CSKA parimana 25 punkti Nando de Colo, VEFi resultatiivseimaks kerkis 19 silma visanud Janis Berzinš.

Muuhulgas sai täna selgeks see, et hetkel tabelis 9. kohta hoidev Volgogradi Krasnõi Oktjabril tänavu play-offidesse asja pole. Nimelt kaotasid nad täna võõrsil 63:81 Lokomotiv-Kubanile ning nüüd on neil tabelis kirjas 10 võitu ja 16 kaotust. See tähendab, et 15 võidu ja 11 kaotuse peal olevat Nymburki nad enam püüda ei saa.

19 võidu ja 5 kaotusega jätkava Lokomotiv-Kubani poolelt viskas üleplatsimehena 18 punkti Anthony Randolph, Krasnõi Oktjabri särgis sai 14 silma kirja Jerry Jefferson.

Tbilisi Vita šokeeris Tsmoki-Minski

Õhtu suurima üllatusega sai maha aga Tbilisi Vita, kes alistas tugeva lõpuga koduplatsil 81:80 Tsmoki-Minski. Nimelt oli Vita veel 38 minuti järel 69:78 kaotusseisus, otsustava kahese tabas Beka Tsivtsivadze aga vaid sekund enne lõpusireeni. 17 sekundit enne lõppu oli Minski poolelt kahel vabaviskel eksinud aga endine Kalev/Cramo mängumees Pavel Uljanko.

Vitale oli see tänavuse hooaja esimeks võiduks, esimesed 27 kohtumist olid nad kaotanud. Minski meeskond jätkab 8 võidu ja 16 kaotusega, täpselt nende selja taha jääb 13. positsioonil paiknev Kalev/Cramo, kel kirjas 7 võitu ja 17 kaotust.

Tbilisi Vita parimana viskas täna 21 punkti Daniel Bejarano, Tsmoki-Minski resultatiivseimaks kerkis 19 silmaga Anthony Hilliard.

Tsmoki-Minksi ja Krasnõi Oktjabri kaotused tähendasid ühtlasi, et tänasega said selgeks kõik 8 play-offi pääsejat. Nendeks klubideks on Moskva CSKA, Kaasani Unics, Peterburi Zeniit, Lokomotiv-Kuban, Moskva oblasti Himki, Saraatovi Avtodor, Nižni Novgorod ning Nymburk.