Millise klubi juures viimase kümnendi Euroopa üks edukamaid korvpallitreenereid tööle hakkab, seda Blatt pressikonverentsil ei avaldanud. Ta ütles, et võimalusi on mitmeid ja ühelegi lepingule pole ta esialgu alla kirjutanud. Blatti on seostatud eelkõige nelja NBA klubiga - Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors, Minnesota Timberwolves ja Atlanta Hawks.

Küll aga pakkus Blatt pressikonverentsil välja, kes võiks olla järgmine Iisraeli meisterklubi peatreener. Tema valik langes Guy Goodes´ile, kes aastast 2010 on Blatti kõrval olnud Maccabi abitreener.

Maccabi võitis muide mõne päeva eest 51-se Iisraeli meistrikulla. Kahest mängust koosnenud finaalseeria Haifa Maccabiga kujunes ülipõnevaks. Tänavune Euroliiga võitjaklubi oli avamängus parem 81:77, kuid teise mängu võitis Haifa samuti nelja punktiga 79:75. Normaalaja lõpus läks veel tuliseks vaidluseks, kas Tel Avivi Maccabi jõudis määrustepäraselt ikkagi 77 punktini, mis tähendanuks tiitlivõitu. Kohtunikud pika arutelu peale korvi ei lugenud ja nii läks kohtumine lisaajale. Haifa võitis 84:82, aga kahe mängu kokkuvõttes jäi sellest väheks.

Vaata Iisraeli meistrisarja finaalseeria teise mängu otsustavaid hetki (alates neljas minut):