Andris Biedriņš on kuulunud Läti paremate korvpallurite hulka juba 2002. aastast, kui ta mängis Riia Skonto meeskonnas. 2004. aastal pani ta end kirja NBA drafti, kus ta osutus valituks üheteistkümnendana, liitudes Golden State Warriorsi klubiga.

Ehkki Biedrinši karjäär algas konarlikult (ta vabaviskeprotsent oli napilt üle 30%), murdis ta end NBA põhitegijate hulka 2006. aastal, kui meeskonna võttis üle legendaarne Don Nelson. Nelsoni käe all arenes lätlane NBA parimate tsentrite hulka ja 2008. aastal sai ta uue kuue-aastase lepingu, mis tõi talle sisse ligikaudu 50 miljonit eurot.

Golden State pidi aga peagi hakkama kahetsema otsust, sest Biedriņš sai pidevalt vigastada ja lõpuks kritiseeris lätlast isegi Nelson, väites, et tsenter ei pinguta piisavalt väljakul.

2009. aastast alates on lätlane igatahes järjepidevalt saanud vähem mänguaega NBA-s ja sellel aastal suutis ta keskmiselt 15 minutiga tuua 1,7 punkti, 3,7 lauapalli ja ühe bloki. Viksetabavus väljakult oli keskmiselt 60%, vabavisete tabavus 11% (tõsi, ta sai visata vabaviskejoonelt vaid 9 viset).

Biedriņš on tuntud veel eestlastele kui modell Laura Kõrgemäe endise poiss-sõbrana.