KK Zagrebi nimekirja kuuluva Sarici eialgne väljaotsuklausel oli miljon eurot ning seetõttu otsustaski korvpalluri perekond asja FIBAsse uurida anda. Mängija väljaostutasu vähendati küll pea poole võrra, kuid endiselt on see iga klubi jaoks, eriti praegusel ajal, liiga suur summa.

"Oleme kõik šokis, nii Dario ise, perekond kui ka advokaadid. Keegi ei suuda uskuda, et see nii läks," lausus Dario isa Predrag.

Zagreb alandati pärast möödunud hooaega madalamasse liigasse ning Saric anti laenule Spliti meeskonda. Enne hooaega oli Saric lähedal neljaastasele lepingule Bilbao meeskonnaga, kuid ülisuure väljaostu summa tõttu jäi üleminek kaktki.

Saric vedas kuni 18-aastaste koondise möödunud aasta EMil kuldmedalile, tuues keskmiselt 25,6 punkti ja 10,1 lauapalli mängus. Seejuures tõi 207-sentimeetrine Saric finaalis Leedu vastu 39 punkti ja valiti ühehäälselt turniiri parimaks mängumeheks.

Suve teisel poolajal tegi mängumees debüüdi ka meeste rahvuskoondisega ning tema 9,3 punkti ja 6,3 lauapalli aitasid Horvaatial EMile kvalifitseeruda.