1) Peamine põhjus Saku suurhalli tulla peitub loomulikult korvpallis, sest mängvad neli uue liiga paremat klubi. Eestist on finaalis Kalev/Cramo vs Tartu Ülikool võitja; Lätist Ogre, Ventspils ja VEF.

Täna kl 17.30 on vastamisi Ventspils ja Ogre; kl 20 VEF ja Kalev/Cramo.

2) Saku suurhallis on ka Eesti parimad meelelahutajad. Reedene üllatus: Tigran ja Mattias Naan ning laupäeval rullivad saali kuumaks Öed. Kõikide meeskondade mängijad saadavad platsile korvpallikooli Nord lapsed.

3) Õnnelikumad pealtvaatajad saavad vahevõistlustel oaleda G4S Nublu paketi võistlusel, Olybeti 500 euro keskjooneviskevõistlusel, pingutada Sportlandi tossude või Ott Tänaku Rallipäeva VIP extra pileti nimel.

4) Final Four-nädalavahetusele saab julgelt tulla koos lastega, sest pisematele korvpallisõpradele on mõlemal päeval saalis suur batuut.

5) Meeleolu hoiab saalis üleval tuntud tandem - kommentaator Kalev Kruus ja diskor Marko Kiljak. Sama duo on tegutsenud ka mitmel korvpalli Tähtede mängul.

6) Hittpodcasti "Mehed ei nuta" austajad saavad end jäädvustada Eesti ja maailma spordi spetsidega koos spetsiaalse fotoseian taustal.

Final Fouri korraldavad Ekspress Meedia ja Kalev/Cramo koostöös Eesti ja Läti Korvpalliliitudega; pileteid saab SIIT.

Partneriteks on Nordica, Lux Express, Iizi kindlustus, Sportland, Eesti Talleks, Jazz pesulad, AS Toode, Nordauto ja AVIS.