Peatreeneri kohuseid täidab Žalgirises kuni uue juhendaja nimetamiseni ajutiselt klubi spordidirektor Vitoldas Masalskis.

„Žalgirise mäng läks järjest halvemaks, mis oli mängus CSKA vastu juba ilmselge. Oleksime pidanud CSKA-d võitma, mitte ainult sellepärast, et nad on nõrgemad, vaid et nad alles komplekteerivad meeskonda ega ole veel oma mängu leidnud. Mängisime kodus ja pidime võitma,” vahendab lithuanianbasketball.com Žalgirise omaniku Vladimir Romanovi sõnu.

BasketNews.lt andmetel pidi Zourose leping lõppema juba kolmapäeval, kuid klubi juhtkond polnud kreeklasest loobumise vajaduses veel täielikult veendunud.

Veel eile vastas Romanov ajakirjaniku küsimusele Zourose vallandamise kohta järgmiselt: „Ärge alustage jälle. Kus te sellist informatsiooni võtate? Siin pole midagi kommenteerida. Žalgirisel on peatreener ning sellega on teema ennast ammendanud.”

Leedu ja Vene meedias sahistati juba enne uudise avalikuks tulekut, et Žalgirise uueks juhendajaks võib saada Leedu koondise 41-aastane peatreener Kestutis Kemzura.

45-aastane kreeklane Zouros vedas Žalgise eelmisel hooajal nii koduse kui ka Balti liiga tiitlini, kuid ei suutnud meeskonda Euroliigas vahegrupiturniirilt veerandfinaali viia. Žalgiris oli varem Kreeka klubides ja Aasias töötanud Zourose seitsmes peatuspaik peatreenerina.