Žalgiris oli veel teise poolaja alguses 15-punktilises kaotusseisus (29:44), kuid siis tehti koguni 19:0 vahespurt ja pääseti lõpuveerandi alguseks ette 61:53. Maccabi suutis küll kannul püsida, kuid leedukad enam edu käest ei andnud.

Suurima panuse Žalgirise võitu andis Lukas Lekavicius, kes viskas oma 23-st punktist 21 teisel poolajal, seejuures ka tähtsa korvi lõpuminutil. Nii Arturas Milaknis, Edgaras Ulanovas kui Zach LeDay lisasid 10 punkti.

Ilma vigastatud Scottie Wilbekini ja Othello Hunterita mänginud Maccabile tõid Jake Cohen 20 ja Tyler Dorsey 18 punkti.

Istanbuli Fenerbahce alistas võõrsil Olympiakose 96:87. 16 kaugviset (29-st) tabanud Fenerbahce parim oli Nando De Colo, kes tõi koguni 32 punkti.

Belgradi Crvena Zvezda sai oma kodupubliku ees jagu Müncheni Bayernist ülekaalukalt 93:63. Lorenzo Brown kogus võitjate parimana 15 punkti, seitse resultatiivset söötu ja kuus lauapalli.

Päeva viimases mängus üllatas Vitoria-Gasteizi Baskonia Hispaania klubide vastasseisus külla sõitnud FC Barcelonat 76:74 võiduga. Võidukorvi viskas grusiin Tornike Shengelia, kes tegi pool minutit enne lõppu läbimurde ja surus palli korvi. Lõpusekundil eksis Barcelona poolel kaugviskel Pierre Oriola.

Shengelia võidukorv:

Ameeriklane Pierriá Henry tabas viis kaugviset (8-st) ja tõi võitjate tulemuslikumana 20 punkti, Shengelia panustas 13 punkti ja viis lauapalli.