Leedulaste resultatiivseim oli Edgaras Ulanovas, kes viskas oma 22-st punktist lausa 20 avapoolajal. Paulius Jankunas lisas 17 silma. Oluliselt kehvemat visketabavust näidanud ja lauavõitluse 29:40 kaotanud külaliste parim oli Bryant Dunston 17 punktiga.

Kaunase tippklubil on nüüd kirjas viis võitu ja neli kaotust, mis annab hetkel 8. koha. Efes jätkab kahe võiduga ning on viimasel real.

Brose Bamberg alistas 26 punkti visanud Ricky Hickmani lõpusekundite vabavisetest Valencia Basketi 83:82. Hispaania meister oli seejuures lõpuveerandil veel 16-punktilises eduseisus, kuid lasi kodumeeskonnal kohtumise lõpetada koguni 14:1 spurdiga.

Barcelona võitis koduväljakul Tel Avivi Maccabi 89:67. Soomlane Petteri Koponen tabas kõik neli kaugviset ja oli 20 punktiga võitjate resultatiivseim.

Pireuse Olympiakos alistas Itaalias peetud põnevusheitluses Milano Olimpia 86:85 ja Vitoria Baskonia Belgradis kohaliku Crvena Zvezda 85:81. Olympiakosele tagas võidu ameeriklase Jamel Mcleani 2+1 rünnak 46 sekundit lõpusireeni.

Olympiakos on 7 võiduga liider, Maccabil ja Bambergil on 5 ning Barcelonal ja Baskonial 4 võitu (Tabeliseis).