Žalgiris kaotas esimese veerandi koguni 7:23, pärast seda hakati vahet tasapisi tagasi tegema. Poolajaks oldi taga 36:43. Neljanda veerandaja keskel jõudis Žalgiris pärast Thomas Walkupi soolot kolme punkti kaugusele (70:73).

Viimasel minutil vähendas Žalgiris kaotusseisu mitmel korral kahele punktile, aga reaalset viigi- või võiduvõimalust ei tekkinud. Kui kohtunikud oleks kümmekond sekundit enne lõppu vilistanud Milano tagamehele Michael Rollile jooksu, oleks kõik võimalused alles olnud, aga õigusemõistjate vile vaikis.

Võitjate poolelt viskas Sergio Rodriguez 17 punkti, Leedu klubi kasuks tõi Thomas Walkup 19 punkti.

Teistest mängudest kujunes ülipõnevaks kevadise finalisti Istanbuli Anadolu Efesi ja Berliini Alba duell. Pärast lisaaega jäi 106:105 peale kodus mänginud Istanbuli klubi. Normaalaeg lõppes 95:95.

Vigastusest taastunud Anadolu Efesi mängujuht Shane Larkin pidi eelduste kohaselt piirduma vaid kümnekonna minutiga, aga lõpuks mängis ta 30 minutit ja viskas üleplatsimehena 26 punkti. Vasilje Micic lisas 23 punkti ja koguni 13 resultatiivset söötu. Just tema 35 sekundit enne lisaaja lõppu tabatud vabavisked tõid Anadolu Efesile võidu.

Alba resultatiivseim oli 21 punktiga Rokas Giedraitis.

Lõppskoori järgi oli tasavägine ka Moskva oblasti Himki ja Vitoria Baskonia mäng, kus 79:76 jäi peale Himki. Tegelikult oli Himki võit kindlam. Koduvõistkonnale tõi Aleksei Šved 21 punkti ja 8 resultatiivset söötu, Baskonia poolelt vastas Tornike Šengelia 18 punktiga.

Barcelona võitis võõrsil Peterburi Zeniti 87:63, Pirause Olympiacos oli kodus 89:63 üle Valenciast.

Tabeliseis: