Kolmandal veerandil korraks juba 20 punktiga (49:29) juhtinud Stelmet Zielona Gora parimad olid Mateusz Ponitka, Dee Bost ja Dejan Borovnjak võrdselt 11 punktiga, kaksikduubli teinud Ponitka võttis ka 11 lauapalli.

Panathinaikose parimana tõi Miroslav Raduljica Barcelona vastu oma Euroliiga karjääri kõrgeimad 25 punkti.

Juba varem edasipääsu kindlustanud Barcelonale ja Krasnodarile oli see teiseks kaotuseks kuue võidu kõrvale. Panathinaikosel ja Žalgirisel on 4 võitu ja 4 kaotust. Zielona Gora sai tabelisse kuue kaotuse kõrvale teise võidu ning säilitas õhk-õrna lootuse edasipääsuks (Tabeliseisud).

Müncheni Bayern alistas eile õhtul Strasbourgi 82:69 ja astus sammu edasipääsu suunas. Nelja kaotuse kõrvale neljanda võidu saanud sakslaste tulemuslikum oli John Bryant 17 punktiga. Kuna Crvena Zvezda võitis Moskva regiooni Himkit 96:91, jagavad need meeskonnad nüüd koos Bayerniga teist kohta. Väljalangemise äärel on tiitlikaitsja Madridi Real (3-5).

D-alagrupis võitis Istanbuli Darüssafaka Dogus 63:57 Malaga Unicajat (6-2), kellel oli edasipääs juba kindel. Türklased (4-4) kindlustasid neljandat kohta, pannes Tel Avivi Maccabi (2-6) väga raskesse seisu.

Panathinaikose ja Barcelona mängu kokkuvõte:
Stelmet Zielona Gora ja Lokomotiv Kubani mängu kokkuvõte: