Haarava mängu põnevatel lõpuhetkedel viis Žalgirise tagamees Justin Dentmon Leedu klubi juhtima 76:74, kui mängida 2,4 sekundit. Louis Campbelli viimase sekundi kolmene, mis läbis rõnga lauapõrkest, jättis võidu aga kodumeeskonnale. Ricardo Greer tõi võitjatele 16, Dentmon kaotajatele 18 punkti.

Kristjan Kanguri klubi Milano Emporio Armani jäi kodusaalis alla võitmatule Madridi Realile 71:78 (Gentile 14 - Fernandez 16).

Nii Vene kui ka Kangur on vigastuste tõttu platsilt eemal. Kangur pole seljatrauma tõttu saanud tänavu osaleda üheski Euroliiga kohtumisest, Vene jättis kaheksast mängust vahele kolmanda.

Alagrupi kolmandas selle vooru kohtumises võõrustab Istanbuli Anadolu Efes reedel Bambergi. Alagrupis esikoha kindlustanud Realil on võite 8, Anadolu Efesil ja Milanol 4, Žalgirisel 3, Bambergil ja Strasbourgil 2. Žalgirisel on kohtuda kodus Anadolu Efesi ja võõrsil Bambergiga, Milanol kodus Bambergi ja võõrsil Strasbourgiga.

Teised tulemused: Belgradi Partizan - Kiievi Budivelnik 76:61, Siena Montepaschi - Stelmet Zielona Gora 60:59, Istanbuli Galatasaray - Malaga Unicaja 78:70, Müncheni Bayern - Pireuse Olympiacos 103:105, Tel Avivi Maccabi - Krasnodari Kuban Lokomotiv 75:73.

Vaata Strasbourgi võidukorvi Žalgirise vastu: