Milano alustas viimast veerandit 8-0 spurdiga ning võttis kaheksa minutit enne kohtumise lõppu 73:63 edu. Samal ajal sisenes mängu ka varem vaid episoodiliselt kaasa teinud Kristjan Kangur ning eestlast enam pingile ei lastudki.

Kolm minutit enne lõppu lasi Milano Olympiacose veel punkti kaugusele ning minut hiljem viis terve kohtumise hoos olnud Stratos Perperoglou kreeklased 81:80 juhtimagi. Daniel Hacketti ja Keith Langfordi kaugvisked aga taastasid Milano edu ning Kanguri vabavisete järel juhtis Milano 13 sekundit enne lõppu 87:81. Olympiacos suutis veel küll kaks korda tabada, kuid järele enam ei jõudnud.

Kangur sai kokku mängida 15 minutit ning tõi 7 punkti (kahesed 1/1, kaugvisked 2/1, vabavisked 2/2), lauapalli ja söödu. Langfordi arvele jäi 20, Gani Lawali nimele 13 punkti. Olympiacose parim oli avaveerandil 13 punkti toonud Perperoglou, kes sai kirja 22 silma.

Milano võttis turniiritabelisse kuuenda võidu kolme kaotuse kõrval ning kindlustas vahegrupis teist kohta. Olympiacos jätkab nelja võidu ja viie kaotusega.

Mängu eel:
Olympiacos Milanole kodusaalis suurt vastupanu ei osutanud - kreeklased alistati tervelt 81:51. Olympiacosel on käsil ka kahemänguline kaotuseseeria. Nimelt on kahes viimases kohtumises tunnistatud Ateena Panathinaikose ja Fenerbahce Ülkeri paremust. Milano alistas Panathinaikose eelmisel nädalal 77:75.