Vaatamata kaotusele on D-alagrupist edasipääsu taganud ka Panathinaikos ja kodus 82:71 Moskva CSKA alistanud Ljubljana Union Olimpija, kes lõpetas venelaste piinad.

Neljanda edasipääseja saatuse otsustavad täna Itaalias omavahel kohtuvad AJ Milano ja Valencia Power Electronics.

Kõige segasem on seis A-alagrupis, kus edasipääs kindel vaid Tel Avivi Maccabil. Eile sai valusa kaotuse Kaunase Žalgiris, jäädes kodus lisaajal 89:95 alla Vitoria Caja Laboralile. Edasipääsulootused minetas aga Gdynia Asseco Prokom, kapituleerudes võõrsil 59:61 Belgradi Partizani ees.

C-alagrupis seisab selg vastu seina Vilniuse Lietuvos rytas, kes vajab täna Leedus võitu FC Barcelona üle. Lietuvos rytase elu tegi raskeks Cholet Basket, nuheldes kodus 81:65 võiduta jätkavat Zagrebi Cibonat. Muretult võivad ennast tunda Siena Montepaschi, Istanbuli Fenerbahce Ülker ja Barcelona, kellel koht 16 parema hulgas juba kindel.

Seis on selge aga B-alagrupis, kus edasipääsu on taganud Pireuse Olympiakos, Madridi Real, Malaga Unicaja ja Rooma Lottomatica. Real kaotas eile võõrsil 75:82 Bambergi Brose Basketsile ja Lottomatica alistas Roomas 81:75 Unicaja. Olympiakos pidas oma üheksanda vooru matši juba esmaspäeval, kui oli võõrsil 80:67 üle Charleroi Spiroust.