Armeeklubi poolel säras serblane Miloš Teodosic, kes viskas kodupubliku ees 29 mänguminutiga koguni 34 punkti ja andis 10 resultatiivset söötu. 29-aastane Teodosic tabas kuuest kaugviskest viis, kümnest kahepunktiviskest kuus ning saatis korvi kõik seitse teenitud vabaviset. Külaliste parim oli endine Dallas Mavericksi mees Rodrigue Beaubois 19 punktiga.

Teises mängus alistas Istanbuli Galatasaray kodusaalis Barcelona 78:64. Blake Schilb ja Sinan Güler tõid võitjatele võrdselt 18 punkti.

Päeva viimases kohtumises sai Ateena Panathinaikos kodus suurte raskustega jagu Istanbuli Darussafaka Dogusest 86:80. Kreeklaste punktid jagunesid ühtlaselt, nende resultatiivseim oli 18 silma toonud Ioannis Bourousis, kes viskas viimase 11 sekundiga neli tähtsat punkti. Kaotajate poolel kogus Will Clyburn 26 silma ja 9 lauapalli.

CSKA on üheksa vooru järel Euroliiga liider kaheksa võidu ja ühe kaotusega. Panathinaikosel, Darussafaka Dogusel ja Baskonial on 5, Barcelonal 4 ja Galatasarayl 3 võitu (Tabeliseis).

CSKA - Baskonia mängu kokkuvõte:
Galaasaray - Barcelona mängu kokkuvõte: