Terve kohtumise juhtinud Žalgiris kasvatas teisel veerandil eduseisu korraks juba 20-punktiliseks (39:19) ega lasknud Himkit enam kordagi kuuest silmast lähemale.

Leedu tippklubi resultatiivseim oli ameeriklane Zach LeDay, kes viskas 23 punkti, võttis viis lauapalli ja andis kolm resultatiivset söötu. Lukas Lekavicius, kes mängis lõpuminutitel sarnaselt LeDay`le väga tähtsat rolli, tõi 14 punkti ja neli korvisöötu. KC Rivers viskas 15 ja Arturas Milaknis 12 punkti.

Enamuse Himki punktidest tõid kolm meest - Aleksei Šved 24, Janis Timma 20 ja Jonas Jerebko 17 silma. Kaksikduubli teinud Jerebko hankis ka 10 lauapalli.

Nii Žalgirisel kui Himkil on nüüd tabelis 12 võitu ja 15 kaotust, millega jagatakse 8.-11. kohta.

Päeva esimeses mängus oli Moskva CSKA alistanud kodus Peterburi Zenidi 86:78.

Piraeuse Olympiakos mängis Kreeka tippklubide vastasseisus üle Ateena Panathinaikose 81:78. Lõpus tähtsa korvi toonud Shaq McKissic oli mängu parim 22 punktiga.

Madridi Real mängis võõrsil Milano Olimpia vastu tagasi suure kaotusseisu ja võitis 78:73. Kohtumise saatuse otsustas Facundo Campazzo, kes tõi viimase poole minutiga viis punkti. Lõpuveerandit oli Real alustanud 20:5 vahespurdiga. Koroonaviiruse hirmus peeti kohtumine suletud uste taga ja tühjade tribüünide ees.

Prantslaste Villeurbanne`i Asvel alistas päeva viimases kohtumises külla sõitnud Valencia Basketi 72:65.