Siena alustas tänast mängu suurepäraselt, kasvatades 100%-lise kaugvisete tabavuse (5/5) juures viiendaks minutiks eduseisu juba 15-punktiliseks (21:6). Veerandi lõpuga saadi aga juurde vaid neli punkti ja Barcelona vähendas vahe 23:25-le. Teisel veerandil pääses Barcelona esmakordselt juhtima, avapoolaeg lõppes hispaanlaste eduseisus 45:40.

Kolmandal veerandil juhtis initsiatiivi enda kätte võtnud Barcelona korraks juba 13 punktiga (61:48). Otsustava veerandi alguseks vähendas Siena vahe kümnepunktiliseks 55:65. 

Viimasel veerandil tegi suurepärase mängu Kangur, kes tõi siis kõik oma punktid, visates Siena 14-st punktist kümme. Kanguri teine tabav kolmene tõi Siena kaks minutit enne lõppu vaid kolme punkti kaugusele (69:72). Paraku ei saadud seejärel enam ühtegi punkti ja vastu tuli võtta valus kaotus.

Kangur mängis täna 23 minutit, viskas 10 punkti (kahesed 0/1, kolmesed 2/6, vabavisked 4/4), võttis 2 lauapalli ja tegi neli viga. Siena resultatiivseim oli 15 punktiga Bobby Brown. Barcelona poolel tõi Nate Jawai 22 punkti ja võttis 12 lauapalli.

Barcelonal on nüüd vahegrupi liidrina 12 võitu ja 1 kaotus. Järgnevad Maccabi ja Olympiakos (mõlemal 8-5). Montepaschi Siena (7-6) jagab koos Himki ja Caja Laboraliga 4.-6. kohta.
Viimases voorus mängib Siena võõrsil Caja Laboraliga, Olympiakos võõrustab teises üliolulises mängus Himkit. Veel mängivad Barcelona - Maccabi ja Besiktas - Ülker.

Kui Olympiacos võidab viimases voorus Himki, piisab Montepaschile võidust kindlasti veerandfinaali pääsemiseks. Peaks Olympiacos kaotama Himkile ja Maccabi Barcelonale, on Montepaschil võimalik isegi võidu korral surnud ringis play-offist välja jääda.