Barcelona - CSKA 64:54 (12:11 ; 17:10 ; 18:20 ; 17:13).

Hispaanlaste suurim skooritegija oli 11 punktiga Fran Vazquez. Ricky Rubio ja Juan Carlos Navarro lisasid kumbki 10 punkti, Rubio andis ka 8 resultatiivset söötu.

CSKA tulemuslikum oli 19 punktiga Ramunas Šiškauskas.


Eelinfo:

Barcelona peatreeneri Xavier Pascuali sõnul ootab neid CSKA vastu väga raske mäng. "Holden, Šiškauskas, Langdon ja Planinic on väga talendikad mängijad. Kui lisada veel Hrjapa, Kaun, Vorontsevitš ja Smodiš, on selge, et tegemist on äärmiselt tugeva meeskonnaga," teatas Pascual.

CSKA juhendaja Jevgeni Pašutini arvates saab määravaks, kes suudab oma mängujoonisest paremini kinni pidada. "Meie kasuks räägivad kogemused, sest me oleme korduvalt Final Four`is mänginud. Barcelonaga mängus peame väga tõhusalt kaitses tegutsema ja mängutempot kontrolli all hoidma. Kui laseme Barcelonal oma tempo peale suruda, oleme suurtes raskustes."

Partizani peatreener Duško Vujosevic on senise edu üle mõistagi õnnelik, kuid loodab, et meeskond suudab ka Final Four`is endast maksimumi anda. Olympiakose juhendaja Panagiotis Giannakis ei varjanud pressikonverentsil, et ei rahuldu vähemaga kui Euroliiga finaal.

Eestis näitab Final Fouri mänge otseülekandes Viasat Sport Baltics.