"Seda seeriat alustades me teadsime, et meil on võimalus. Pärast avamängu teadsime juba kindlalt, et meil on võimalus. See meeskond on väga eriline. Tõsi on, et neil mängijatel pole kogemust, kuid Euroliigas pole palju meeskondi, mis võitleks nagu Žalgiris. Ma usun, et nad korvavad kogemuste puuduse võitluslikkuse ja hingestatud mänguga," sõnas Jašikevicius pärast seerias viimaseks jäänud neljanda mängu 101:91 võitmist.

"Nad on kõik suurepärased mängumehed, kellel meeldib areneda. Võtan nende ees mütsi maha! Kuna Olympiacos on niivõrd suurepärane meeskond, väga kõrgetasemeline, hästi juhendatud, viimased 5-6 aastat Euroliigas võimsat võitlustahet näidanud tiim, siis on võit seda erilisem. Nüüd on aeg tähistada ja siis ootab Belgrad," lisas endine tippkorvpallur, kes võitis mängijana Euroliiga neljal korral.

Olympiacose peatreener Ioannis Sfairopoulos ütles mängujärgsel pressikonverentsil, et Žalgiris pääses edasi teenitult. "Õnnitlen neid, nad olid meist paremad ja väärisid kohta nelja hulgas. Ma ei taha vabandusi otsida, kuid meil oli vigastustega suuri probleeme," rääkis treener.

Sfairopoulos avalikustas, et mitu Olympicose meest mängisid eile valuvaigistite abil. "Nädal enne play-offi mängisime kaks Kreeka liiga kohtumist ning meil polnud vigastuste tõttu nelja meest. Need mängud oleks pidanud olema ettevalmistus play-offiks, kuid paraku pidime hoopis traumadega võitlema. Mul pole oma mängijatele ühtegi etteheidet. Ka vigastusest taastunud mehed andsid, mis suutsid, ja mängisid valuvaigistite toel, kuigi tohtrid seda ei lubanud."