Teist hooaega Moskvas mänginud prantslane ütles mängujärgses intervjuus, et hooaeg polnud CSKA jaoks sugugi nii lihtne, kui kõrvalt paistis.

"Me tegime iga päev rasket tööd. Kõik arvavad, et CSKA jaoks on mängude võitmine lihtne, aga me ei tohi nii mõelda. Me peame igale mängule minema vastu, nagu oleks see finaal ning püsima keskendunud, ja seda me ka tegime. See oli ka põhjus, miks me täna võitsime - me hoidsime meeskonnana kokku, isegi kui nad mängu tagasi tulid. Kui mäng läks lisaajale, siis me teadsime, et võidame selle," rääkis De Colo.

CSKA võidunumbrid eilses finaalis olid 101:96. De Colo viskas lisaajal 10 punkti, neist 8 tulid vabavisetest, kus ta kogu õhtu peale vaid korra eksis (10-st viskest). Lisaks 22 punktile kanti mehe arvele ka 7 korvisöötu ja 3 vaheltlõiget. Poolfinaalis, mille CSKA võitis Lokomotiv Kubani vastu 88:81, kogus De Colo 30 silma.

Tema 52 punkti kahe mängu peale on rohkem, kui keegi teine pärast sajandivahetust Euroliiga Final Four turniiril visanud. Ühtlasi tehti tema vastu Final Fouris kõige rohkem vigu (18).

Prantslasest sai alles kolmas mängija Euroliiga ajaloos, kes nimetatud ühel hooajal nii põhihooaja kui ka finaalturniiri MVP-ks. Varem olid sellega hakkama saanud Dimitris Diamantidis (Panathinaikos) 2011. ja Vassilis Spanoulis (Olympiakos) 2013. aastal.

Kogu hooaja keskmisteks näitajateks jäi De Colol 27 mänguga 19,4 punkti ja 5 korvisöötu.