Kui detsembri lõpus sai läbi Barcelona meeste kurb seeria, kus nad seitse aastat Madridis võidurõõmu tundnud polnud, siis eile jäeti Barclaycard Centeri needus ilmselt lõplikult selja taha, kui punkt-punkti lahing dramaatiliselt enda kasuks kallutati.

Võitjate parimana viskas 24 punkti Justin Doellman, kes saatis läbi rõnga kõik 6 kaugviset. Ameeriklane tõusis õhtu tõeliseks täheks ka sellega, et just tema oli see, kes koos lõpusireeniga keskpositsiooniviske tabas ning seeläbi Barcelonale 87:86 võidu kinkis. Reali poolellt hiilgas sedapuhku enim Sergio Rodriguez, kes lõpuks enda nimele 18 punkti ja 13 korvisöötu sai.

Nii Barcelonal kui Realil on nüüd F-vahegrupis kirjas 2 võitu ja 2 kaotust. Alagrupi viimane on 3 kaotusega Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris, kes võõrustab täna Piraeuse Olympiakost.

Teises sama alagrupi kohtumises alistas Vitoria Laboral Kutxa 81:71 Moskva CSKA. Võitjate resultatiivseimaks kerkis 19 punkti visanud Ioannis Bourousis, CSKA poolelt sai 18 silma kirja Miloš Teodosic.

E-vahegrupi eilsed tulemused:

Lokomotiv-Kuban - Panathinaikos 76:67
Zagrebi Cedevita - Anadolu Efes 84:80