Kangur tabas otsustaval veerandil mängu murdehetkedel kaks tähtsat kaugviset ning lõpetas mängu 6 punktiga (kolmesed 2/4). Lisaks kogunes 13 minutit mänginud eestlase arvele 1 lauapall, 2 viga ja kaks pallikaotust.

Siena alustas tänast kohtumist äärmiselt ebaõnnestunult, jäädes 2:16 kaotusseisu. Kangur siis väljakul ei viibinud. Avaveerandi lõpuks vähendati kaotusnumbrid 20:27-le. Kui avapoolaja kaotas Siena 39:41, siis otsustava veerandi eel oli seis viigis 60:60.

Neljandal veerandil püsis seis pikalt tasakaalus. Kanguri esimene tabav kolmene viigistas mänguseisu 70:70-le. Seejärel viis just eestlase kaugvise Siena juhtima 73:72. Pärast seda Siena enam eduseisu käest ei andnudki. Bobby Brown oli lõpuks itaallaste resultatiivseim 20 punktiga.

Kangur on nüüd kümnes järjestikuses Euroliiga kohtumises tabanud vähemalt ühe kolmese, Montepaschi jagab vahegrupis koos Vitoria Caja Laboraliga esikohta. Veerandfinaali pääseb neli paremat.

Juba teise lõpusekundite kaotuse vahegrupiturniiril sai Kaunase Žalgiris, jäädes võõrsil alla Madridi Realile 74:75. Võidukorvi tabas 2,9 sekundit enne lõppu Sergio Rodriguez kolmesejoone tagant. Viimasel sekundil ei tabanud Žalgirisel Marko Popovici kaugvise.

Barcelona sai kodus jagu tiitlikaitsja Pireuse Olympiacosest 76:68, Istanbuli Anadolu Efes alistas Berliini Alba 71:62.

E-grupi tabel: Moskva CSKA ja Madridi Real 3-0, Anadolu Efes ja Panathinaikos 2-1, Žalgiris ja Malaga Unicaja 1-2, Bamberg ja Berliini Alba 0-3.

F-grupi tabel: Siena Montepaschi ja Vitoria Caja Laboral 3-0, Barcelona ja Himki 2-1, Olympiacos ja Tel Avivi Maccabi 1-2, Istanbuli Besiktas ja Istanbuli Fenerbahce Ülker 0-3.

Lühike kokkuvõte Siena võidumängust: