Kaotus oli seda valusam, et 70:68 eduseisul eksis Siena liider Bobby Brown kahel vabaviskel, seisul 70:70 ei tabanud Kangur lähiviset. Türklaste võidukorvi viskas vahetusmehena 17 punkti kogunud Tutku Acik 0,6 sekundit enne lõppu. Siena pääses pärast minutilist pausi veel viskele, ent Browni käest teele läinud pall keeras napilt rõngast välja.

Kanguri arvele kogunes 23 minutiga 9 punkti (kahesed 4/7, kolmesed 0/5, vabavisked 1/2) ja 5 lauapalli.

Montepaschi võitluse alagrupist edasipääsu nimel muutsid veelgi pingelisemaks Tel Avivi Maccabi 73:67 võit võõrsil tiitlikaitsja Pireuse Olympiakose üle ning Himki 99:76 võit kodus Istanbuli Fenerbahce Ülkeri üle.

Kaks vooru enne lõppu jagavad Montepaschi, Olympiacos, Himki ja Maccabi 7 võidu ja 5 kaotusega 2.-5. kohta, Vitoria Caja Laboral jääb maha ühe võiduga. Nii Himki kui ka Maccabi vastu on Siena omavahelistes mängudes miinuses, Olympiakose vastu ühe punktiga plussis. Veerandfinaali pääseb neli paremat.

Veerandfinaali kursil liikumiseks oleks pidanud Siena kindlasti võitma, sest kaks viimast kohtumist pole Kanguri koduklubil sugugi kerged: esmalt võõrustatakse Barcelonat ning seejärel mängitakse võõrsil Caja Laboraliga.

Alagrupis on esikoha kindlustanud Barcelona, kel võite-kaotusi 11-1. Alagrupi lõpus on Fenerbahce saldo 2-10, Besiktasil 1-11.