Avaveerandi 22:20 võitnud CSKA kasvatas teisel neljandikul järk-järgult oma eduseisu ning juhtis pikale vaheajale minnes juba 20 punktiga, 50:30. Kolmandal veerandil suutis Fenerbahce vahet vähendada vaid nelja punkti võrra ning otsustava veerandaja alguseks juhtis CSKA endiselt turvaliselt - 69:53.

Istanbuli klubi polnud aga viimast sõna veel öelnud - lõpuveerandil alustati võimast lõpuspurti ning 40 sekundit enne sireeni jõuti Bobby Dixoni kaugviskest viigini 81:81! Seejärel asuti Kostas Sloukase vabavisete järel ka juhtima 83:81, ent Viktor Hrjapa seadis 2,9 sekundit enne lõppu jalule viigi 83:83. Ekpe Udohi lõpusekundi vise enam korvi ei kukkunud ning see tähendas lisaaega.

Lisaaeg algas küll Sloukase tabava kaugviskega, kuid sealt edasi läksid venelased oma teed ja võtsid lõpuks võidu 101:96. Võitjate parim oli Nando De Colo 22 punktiga. Miloš Teodosic lisas 19 silma ja 7 resultatiivset söötu. Fenerbahcele tõid Dixon 17 ning Udoh ja Pero Antic võrdselt 16 punkti.

CSKA-le oli see juba seitsmes Euroliiga tiitel, ent viimasest võidust oli möödas juba 8 hooaega. Fenerbahce mängis tugevaima eurosarja finaalis esmakordselt.