Head kaitsemängu näidanud Fenerbahce tulemuslikumad olid Luigi Datome 16 ja James Nunnally 13 punktiga. Valencia resultatiivseimana viskas Fernando San Emeterio 11 silma. Hispaanlaste tänavune suurim korvikütt Erick Green, kes oli oktoobrikuu mängudes toonud keskmiselt 20 punkti, piirdus täna vaid nelja punktiga vabavisetest.

Hooaja esimese kaotuse pidi vastu võtma Madridi Real, jäädes koduväljakul alla Moskva oblasti Himkile 80:86. Aleksei Šved tõi võitjatele 20 punkti ja jagas viis resultatiivset söötu. 18 pallikaotust teinud Reali meeskonnas oli resultatiivseim 18-aastane Luka Dončić 12 punkti ja 7 lauapalliga. Sloveenlasel oli seejuures võimalus 18 sekundit enne lõpuvilet Real juhtima viia, kuid tema kaugvise seisul 80:82 ei tabanud.

Bambergi Brose sai täna kolmanda järjestikuse võidu, alistades Belgradis kohaliku Crvena Zvezda 75:69. Augustine Rubit ja Ricky Hickman tõid võitjate parimatena vastavalt 15 ja 12 punkti. Üleplatsimees Taylor Rochestie viskas Belgradi eest 22 silma.

Vitoria Baskonia alistas Rodrigue Beaubois` lõpusekundi viskest Ateena Panathinaikose 85:84 ja sai tabelisse esimese võidu. Jayson Granger tabas seitsmest kaugviskest kuus ja tõi võitjate parimana 20 punkti.

Tel Avivi Maccabi sai kodupubliku ees jagu Milano Olimpiast 79:68. Deshaun Thomas kogus 14 punkti ja 8 lauapalli, Alex Tyus 12 silma ja 15 lauapalli. Tyusi võetud kaheksa ründelauda tähistavad ühtlasi Maccabi eurosarja rekordit.

Realil ja Himkil on viie vooru järel neli võitu, nii Fenerbahcel, Bambergil, Valencial kui Maccabil on kolm, Crvena Zvezdal ja Panathinaikosel kaks ning Milanol ja Baskonial üks võit. Täiseduga jätkab ainsana Olympiacos, keda ootab homme võõrsilmäng Barcelonaga.

Fenerbahce - Valencia tipphetked: