Teise järjestikuse võidu saanud Bayerni parim oli Bryce Taylor 22 punktiga, millest 11 viskas ta viimase kümne minutiga. John Bryant panustas võitu 11 punkti ja 11 lauapalli. Žalgirise resultatiivseim oli Robertas Javtokas 18 punktiga, Sarunas Jasikevicius sai kirja 15 ja Marty Pocius 11 silma. Lauavõitluse võitis Bayern ülekaalukalt 41:28.

Siim-Sander Vene Žalgirise koosseisu ei kuulunud.

Bayernil on F-vahegrupis neli võitu ja neli kaotust, millega asutakse neljandal kohal, Žagiris on kaheksast mängust võitnud vaid ühe ning hoiab seitsmendat ehk eelviimast positsiooni.

Žalgiris võitis avaveerandi 24:20 ning poolaja 40:38. Esimest korda pääses Bayern juhtima kolmandal seisul 46:45, kuid veerandaja viimased viis minutit ei suutnud kodumeeskond ühtegi punkti visata ja Leedu klubi läks ka neljandale veerandajale vastu 59:52 eduseisust.

Viimast veerandit alustas paremini Bayern, kes läks uuesti 62:60 juhtima ning suurendas edu 67:63-le, mis sundis Žalgirist aega maha võtma. Pausilt tulles vähendasid leedukad Jasikeviciuse kolmese ja Javtokase kahesest vahe ühele silmale, kuid Taylori hüppelt vise nurgast ja Malcolm Delaney tabamus viisid Bayerni juba kuuega ette (76:70). 1.36 enne lõppu määrati Justin Dentmonile tehniline viga ning Taylori kolmese järel juhtis Bayern juba seitsmega. Bryant suurendas edu 79:70-le. Žalgirise viimaseks viskeks jäi Jasikeviciuse kolmene viimasel minutil.

Viasati videokokkuvõte: