Moska CSKA oli Kaunases 87:73 üle Žalgirisest, domineerides mängu teisest veerandajast alates. Vene klubi parim oli Milos Teodosic 24 punktiga, Marko Popovic tõi leedukatele 16 silma.

Hispaania klubide omavahelises mängus alistas Madridi Real 72:64 Malaga Unicaja, kuigi veel viimasele veerandile vastu minnes oli kodumeeskond Unicaja kolme punktiga ees. Rudy Fernandeztõi Realile seekord 15 punkti. Malaga tulemuslikeim oli Krunoslav Simon 16 punktiga.

Barcelona võttis kindla võidu Istanbuli Besiktase üle, alistades Türgi klubi 73:59. Ante Tomic tõi võõrsil mänginud Hispaania klubile 15 punkti, Curtis Jerrells oli Besiktase parim 17 silmaga.

Bambergi Brose Baskets sai vahegrupiturniiril järjekordse kaotuse, jäädes koduväljakul 76:94 alla Istnabuli Anadolu Efesile. Saša Vujacic tõi võitjatele 17 punkti, Bostjan Nachbar oli Saksa klubi parim 19 silmaga.

E-vahegrupis jätkavad täiseduga CSKA ja Real (4 võitu), Anadolu Efesil ja Panathinaikosel on 3, Žalgirisel ja Unicajal 1 võit. Saksa klubid Bamberg ja Berliini Alba on kõik senised mängud kaotanud.

F-vahegrupis on neli mängu pidanud vaid Barcelona ja Besiktas. Hispaania klubil on 3 võitu, türklased on seni pidanud tunnistama vaid kaotusi.

Vaata kohtumise Žalgiris - CSKA lühikest videokokkuvõtet: