F-vahegrupi kahe viimase meeskonna kohtumist alustas teravamalt Žalgiris, kes avaveerandi 19:16 võitis. Paraku lasti Barcelona poolajaks omakorda 7 punktiga ette ja seda vahet Šarunas Jasikeviciuse juhendatavatel enam tagasi mängida ei õnnestunudki.

Barcelona parimana viskas täna 14 silma Juan Carlos Navarro. Kahekohalise arvu punktideni jõudsid veel Pau Ribas (13 punkti), Alex Abrines (12), Samardo Samuels (11) ja Tomaš Satoransky (10). Žalgirise poolelt kerkis üleplatsimeheks 19 punktiga Renaldas Seibutis. Kahekohalise arvu punkte said kirja ka Edgaras Ulanovas (17 punkti), Lukas Lekavičius (16), Ian Vougioukas (14) ja Paulius Jankunas (11).

Siim-Sander Vene rassis täna platsil ligi 15 minutit, kuid kätt ta selle ajaga valgeks ei saanud (kahesed 0/1, kolmesed 0/1). Eestlase nimele kogunes aga 1 resultatiivne sööt, 2 lauapalli, 1 vaheltlõige ja 4 isiklikku viga.

Barcelona on pärast tänast vahegrupiturniiril kogunud 3 võitu ja 4 kaotust. Žalgiris jätkab 1 võidu ja 6 kaotusega, sellega hoitakse F-vahegrupis ka viimast, kaheksandat kohta.