180 cm pikkune Larkin näitas suurepärast viskekindlust ning tabas 12-st kolmepunktiviskest kümme, seitsmest kahepunktiviskest viis ja kümnest vabaviskest üheksa.

"Ma ei teagi, mida praegu öelda. Täna oli üks sellistest päevadest, kus sa tabad paar esimest viset ja seejärel tundub rõngas ookeani suurusena," kommentaaris Larkin matši järel. "Olen selle hetke eest väga tänulik. Kahtlemata väga meeldiv tunne."

Euroliiga senine punktirekord oli 41 silma ja seda rekordit jagasid neli meest. Viimati sai sellise punktiskooriga hakkama 2013. aastal Siena Montepaschi mängumees Bobby Brown. Lisaks on 41 punktini jõudnud Alphonso Ford (Peristeri), Carlton Myers (Bologna) ja Kaspars Kambala (Efes Pilsen).

Anadolu Efes tõusis tänase võiduga ka uuesti Euroliiga liidriks.


Vooru keskses mängus pidi FC Barcelona oma koduväljakul alla vanduma tiitlikaitsjale Moskva CSKA-le koguni 67:96. Venemaa klubil jõudsid kahekohalise punktisummani lausa kuus meest, neist resultatiivseim oli Mike James 14 silmaga.

Barcelona mängijad said 18-st kaugviskest korvi vaid kaks (11%!) ja jäid alla ka lauavõitluses - 24:32. Hispaanlaste punktide eest hoolitsesid peamiselt vaid kaks meest - Nikola Mirotic ja Brandon Davies tõid võrdselt 19 silma.

Teistes mängudes alistas Madridi Real võõrsil Peterburi Zeniidi 86:71 ja Olympiakos oma kodupubliku ees Milano Olimpia 91:70.