"Rohkem ei tea midagi, kui et mäng toimub kuskil õues ja kell 13 peame olema kohal. Kes meile vastu tulevad, pole aimugi," rääkis TTÜ peatreener Rait Käbin. "Kuna me võitsime venelaste korraldatud liiga, siis küllap nad peavad näitama, et Venemaa on ikka kõvem ja panevad meile tugevad mehed vastu."

Loodetavasti ei saadeta platsile eilses poolfinaalis säranud Nando De Colot, kes ladus teisele Venemaa klubile Krasnodari Lokomotiv-Kubanile 30 punkti, neist 10 avaveerandil. "Midagi pole öelda. Ta lihtsalt viskab otsustaval hetkel sisse ja kaitse ei saa midagi teha. Eks ta selle eest nii palju raha saabki, et ta nii kvaliteetne mängija on. Ei midagi üleloomulikku, aga lihtsalt otsustaval hetkel paneb ära," rääkis eile meeskonnaga Mercedes-Benz Arena otsatribüünil istunud Käbin.

Teises mängus olid TTÜ mehed tunnistajateks Fenerbahce lisaajavõidule Laboral Kutxa üle. See, mis Türgi klubi mängu ajal tribüünidel toimus, oli avamängust aga hoopis erinev.

"Vägev! Eks siin ole palju kohalikke türklasi, aga ka Türgist kohale tulnud fänne. Seal oli ikka pidevalt laul lahti. Samas on nad hästi sõbralikud ja väljaspool mängu rahulikud. Midagi halvasti küll ei saa öelda. Saksa kord hoiab neid ka muidugi vaos, aga ei saa öelda, et turvameetmed midagi hullu oleks - kartsin, et on midagi lennujaama sarnast, aga vaid korra otsiti ukse peal läbi," kirjeldas Käbin.

"See, et mäng lisaajale läks, on meie jaoks jackpot. Näha sellist mängu ja kuidas fännid hulluks lähevad tribüünil... Mina oma karjääri jooksul pole midagi sellist näinud, ilmselt ka meie mängijad mitte. See on ikka omaette kogemus."

Hetkel jalutavad TTÜ pallurid linna peal. Plaanis on Brandenburgi väravate ja muuseumi külastus. "Puidet meid kuhugi juhatab praegu. Tundub, et tal endal pole ka siht päris paigas. Lähme vaatame väravaid ja natsimuuseumi. Mingit saaliaega pole meile antud ehk homme lähme ilma trennita mängule," sõnas Käbin.

#f4glory #berlin #final4 #ttü

A photo posted by @raitlaane on May 13, 2016 at 3:10pm PDT

Euroliiga Toomuriga!!! #F4GLORY #koss

A photo posted by Jaan Puidet (@jaanpuidet) on May 13, 2016 at 9:03am PDT