Žalgiris oli läbi kohtumise pidevalt kerges eduseisus ning kohtumise viimasel minutil tundus, et leedulased nopivad kindla võidu. 36 sekundit enne lõpuvilet juhtis Žalgiris 77:70. Seejärel tabas Valencia poolel aga Klemen Prepelic kaugviske.

Žalgiris aga seejärel punktilisa ei saanud ning Nikola Kalinic teenis hoopis kolm vabaviset. Kalinic tabas kaks esimest, kuid eksis kolmandal. Lauapalli sai aga Valencia mängumees Martin Hermannsson. Järgnes tabav kaugvise Sam van Rossonilt ning kolm sekundit enne lõppu juhtis järsku Valencia 78:77. Viimane rünnaku jäi aga Žalgirisele ning loomulikult tabas Marius Grigonis koos sireeniga kahepunktiviske. Žalgirisele 79:78 võit.

Turniiritabelis on Žalgiris nüüd 13 võidu ja üheksa kaotusega kuues. Valencia on 11 võidu ja 11 kaotusega kümnes.

Kaotuse pidi vastu võtma Sander Raieste tööandja Vitoria-Gasteiz Baskonia, võõrsil jäädi 77:83 alla Villeurbanne'i Asvelile. Poolajaks juhtis seejuures Baskonia veel 46:35.

Võitjatele tõid David Lighty 21 ning Norris Cole 20 punkti. Kaotajate parim oli Alec Peters 15 silmaga. Raieste kuulus sel korral Baskonia algkoosseisu ning sai mänguaega viis minutit. Selle aja jooksul tegi eestlane ühe möödaviske ning ühe isikliku vea.

Raske võidu teenis Moskva CSKA, kui võõrsil mängiti 71:68 üle Berliini Alba. Seejuures pidi CSKA läbi ajama tavapärase liidri Mike Jamesita. Väidetavalt on põhjuseks uus sisetüli ameeriklase ja klubi vahel.

CSKA parim oli Tornike Shengelia 20 punktiga. Daniel Hackett lisas 13 silma. Albale tõi Peyton Siva 15 punkti.

Õhtu neljandas kohtumises alistas Madridi Real koduväljakul 76:66 Ateena Panathinaikose.

Tulemused:

Berliini Alba - Moskva CSKA 68:71

Villeurbanne'i ASVEL - Baskonia 83:77

Madridi Real - Panathinaikos 76:66

Valencia - Kaunase Žalgiris 78:79