Tänu Euroliiga treenerite koolitusel osalemisele, küsisid liiga esindajad väärilise delegaadi leidmisel nõu Rapla KK treenerilt Indrek Ruudult. Ruudu soovitusel seadis Rapla Korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp oma kandidatuuri üles ning osutus ka valituks!
Euroliiga esindaja Eestis on vahelüli Euroliiga korraldajate ning sarjas kaasa lööva klubi vahel. Peamised kohustused on kokkulepitud tingimuste ja nõudmiste järelvalve ning nendest raporteerimine erinevatele Euroliiga osakondadele nagu näiteks kommunikatsioon ja bränding, TV, turundus ja IT, kirjutab Rapla KK koduleht.

Eile, 23.oktoobril, pidas BC Kalev/Cramo oma esimese kodumängu EuroCup-il ning Jaagul avanes võimalus uut rolli proovida.

„Esimene kogemus oli kindlasti huvitav, kuna tegemist on ikkagi Euroliiga alla kuuluva sarjaga. Kuna olen ise noorte Euroopa meistrivõistluste turniire korraldanud, siis kohustuste poole pealt midagi väga erilist ega keerulist ei olnud. Vajalikud nõuded on ette kirjutatud ja tegutsen vastavalt konkreetsetele juhistele,“ ei teinud Karp kohustustest suurt numbrit.

Lisaks jagus tal kiidusõnu Kalev/Cramo meeskonnale: „Klubi juhina avaldab mulle muljet Kalev/Cramo omanike sihikindlus suurte eesmärkide seadmisel. Müts maha nende ees, kes teevad võimalikuks Eesti klubi osalemise sellisel tasemel liigades nagu EuroCup ja VTB, millega kaasnevad tohutud kulutused!“