"Spanoulis on meie liider. Ta on mängija, kelle sarnast mujalt ei leia. Ta on seda tüüpi mängija, kelle sugust ei leia veel ma ei tea mitu aastat," ütles Sfairopoulus.

"Loomulikult on kõik keskendunud temale ning CSKA üritas samuti teda peatada. Ütlesin talle, et ta rahulikuks jääks. Ta leidis viisi, kuidas meid siia mängu tagasi tuua. Ta on üks Euroopa parimaid mängijaid."

"Saime suure võidu suure vastase vastu, kellel on väga hea pink. Oli väga tähtis, et me alla ei andnud. CSKA hoidis enamus mängust eduseisu, kuid meie mängijad näitasid suurt iseloomu ja vaimset tugevust. Ning just seda ongi suurte mängude võitmiseks vaja," lisas Olympiakose juhendaja.

CKSA peatreener Dimitris Itoudis: "Spanoulise suured visked ja veel paar detaili otsustasid selle mängu. Kuid me peame keskendumise säilitama ja lõpuni võitlema. Ma ei hakka valetama - me tahtsime rohkem. Me tahtsime võita karika. Seega oleme pettunud. Aga me kaotame ja võidame kõik koos. Saame oma fännidele lubada vaid seda, et jätkame töötamist ning pakume neile rõõmuhetki tulevikus."