Kaunase Žalgirisele tõi Türgis võidu Renaldas Seibutis, kes tabas minut enne lõppu kahepunktiviske ja lõpusekunditel ühe vabaviske kahest. Leedulaste õnneks Justin Carteri lõpusekundi kaugvise enam ei tabanud.

Žalgirise resultatiivseim oli Paulius Jankunas 16 punkti ja 10 lauapalliga. Vigastusest paranev Siim-Sander Vene oli küll mängule üles antud, kuid Leedu klubi eest täna platsil ei käinud.

Leedu tippklubil on nüüd C-grupis 2 võitu ja kaotus, Pınar Karsiyakal võit ja 2 kaotust.

Kristjan Kanguri tööandja Vitoria Laboral Kutxa kohtus täna võõrsil Prantsusmaa meistri Limoges'iga ning võttis ülekaaluka võidu tulemusega 107:71. Juba avapoolajal 60:34 juhtima asunud hispaanlaste tulemuslikumad olid Fabien Causeur ja Darius Adams võrdselt 16 punktiga. Kangur sai mänguaega 12 ja pool minutit ning kogus ühe lauapalli ja kaks resultatiivset söötu. Ühtegi pealeviset eestlane täna ei teinud.

Vitorial on nüüd B-alagrupis kaks võitu ja kaotus, Limoges`il võit ja kaks kaotust. Samas grupis jäi Istanbuli Anadolu Efes täna üllatuslikult kodus alla Zagrebi Cedevitale 75:81 ning sai kahe võidu kõrvale esimese kaotuse. Zagrebil on nüüd üks võit (Tabeliseisud).