11,1 sekundit enne lisaaja lõppu tabas Galatasaray tagamees Ender Arslan 84:86 kaotusseisus kahest vabaviskest ühe ja kui 99 juhul 100-st tehtuks seejärel vastastele viga, et saada veel üks rünnakuvõimalus, otsustas Galatasaray peatreener Ergin Ataman võidu või teise lisaaja üritamisest loobuda ja jätta viga tegemata.

Põhjus? Galatasaray võitluses vahegrupi neljanda edasipääsukoha eest Krasnodari Lokomotiviga saab ilmselt otsustavaks üldine korvide vahe ning Ataman ei soovinud riskida teise lisaaja ja suuremate kaotusnumbritega.

"Me ei teinud viga, sest meie liider Carlos Arroyo sai vigastada ja teisele lisaajale minnes võinuksime suuremalt kaotada. Seega otsustasime leppida miinus ühega," ütles Ataman, kelle hoolealustest tegi supermängu serblasest ääremängija Zoran Erceg, visates 35 punkti ja tabas 9 kolmesest 7.

Taktika võinuks anda saatusliku tagasilöögi, kui Lokomotiv suutnuks hilisõhtul üllatada võõrsil Madridi Reali, ent seda ei juhtunud. Vastupidi, Real võitis koguni 81:55 ning muutis Lokomotivi korvide vahe võrdluses Galatasaray'ga oluliselt nigelamaks. Mõlemal on enne viimast vooru 6 võitu ja 7 kaotust, omavahelised mängud viigis (mõlemad võitsid võõrsil ühe punktiga), Türgi klubi üldine korvide vahe -2, Venemaa meeskonnal -26. Viimases voorus kohtub Galatasaray kodus Belgradi Partizaniga, Lokomotiv Müncheni Bayerniga.

Ühtlasi tähendasid tulemused Reali jaoks sammu grupi esikoha suunas - Realil ja CSKA-l on mõlemal 11 võitu ja 2 kaotust, omavahelised mängud samuti viigis (mõlemad võitsid kodus 14 punktiga), seni tasavägisena püsinud üldine korvide vahe nüüd Realil +150, CSKA-l +127. Viimases voorus sõidab CSKA külla Tel Avivi Maccabile, Real Kaunase Žalgirisele.

Teistes Euroliiga õhtu mängudes võitis Partizan Žalgirise 77:67, Istanbuli Anadolu Efes kaotas Pireuse Olympiacosele 78:83.