Lisaks kauaaegse peatreeneri Simone Pianigiani lahkumisele ei jätka kindlasti meeskonnas senised võtmemängijad Bo McCalebb ja David Andersen, tõenäoline on ka vabaagentide Ksystof Lavrinovici ning Rimas Kaukenase lahkumine.

Eelmise hooaja põhijõududest on seni leping sõlmitud vaid ameeriklasest ääremängija David Moss´iga. Värske täiendusena palgati meeskonda Itaalia koondislane Daniel Hackett, kes kaks eelnevat hooaega mängis Pesaros. Hackett võib edukalt tegutseda positsioonidel 1 ja 2 ehk olla nii mängujuht kui viskav tagamängija.

Minucci kinnitas intervjuus Radio Basket´ile, et Siena üritab tiimi palgata ka Itaalia liiga mullust parimat lauavõitlejat Viktor Sanikidzet. Kolm aastat Bolognas mänginud grusiin on vabaagent, kuid kätte saada pole teda sugugi lihtne, sest sportando.net infole tuginedes jahivad Sanikidzet veel mitmed Venemaa, Türgi ja Hispaania klubid.

Euroliiga alagrupiturniiril loositi Siena ühte alagruppi Tel Avivi Maccabi, Berliini Alba, Malaga Unicaja, Gdynia Asseco Prokomi ja prantslaste Chalon´iga.