"Resultaat teeb natukene kurvaks. Lootsime võitu, väga vajasime võitu, aga samas jääme realistideks, sest hetkel on Barcelona Euroopa parim klubi," rääkis 10 punkti visanud Kangur pärast kohtumist ERR-ile antud intervjuus. "Nendele kaotada pole häbiasi, kuid samas meil oli võimalus neid võita."

Siena rivistusest puudusid mängus kaks olulist tagamängijat - Daniel Hackett ja Matt Janning. "Nende puudumine kindlasti mõjutas meid, sest mängijate rotatsioon oli kõik sassis. Mina pidin isegi vahepeal number kolme peal mängima, mida ma pole pikka aega teinud," sõnas eestlane.

Barcelonal on nüüd vahegrupi liidrina 12 võitu ja 1 kaotus. Järgnevad Maccabi ja Olympiacos (mõlemal 8-5). Montepaschi Siena (7-6) jagab koos Himki ja Caja Laboraliga 4.-6. kohta. 

Viimases voorus mängib Siena võõrsil Caja Laboraliga, Olympiacos võõrustab teises üliolulises mängus Himkit. Veel mängivad Barcelona - Maccabi ja Besiktas - Ülker.

Kui Olympiacos võidab viimases voorus Himkit, pääseb Montepaschi võidu korral kindlasti veerandfinaali. Peaks Olympiacos kaotama Himkile ja Maccabi Barcelonale, on Montepaschil võimalik isegi võidu korral surnud ringis play-offist välja jääda.