Euroliiga koduleht on välja rehkendanud, on CSKA ja Panathinaikos on selles sarja omavahel kohtunud 30 korda ning mängude seis on täpselt tasa - 15:15, kirjutab basket.ee.

Mullu pidasid samad meeskonnad veerandfinaalis viiemängulise seeria, kust armeelased väljusid 3:2 võiduga. CSKA on tänavu Euroliiga edukaim meeskond 20 võiduga 22st mängust, lisaks ollakse keskmiselt 87,8 punktiga liiga resultatiivseim klubi. Panathinaikos on seevastu saanud viimasest seitsmest mängust koguni viis kaotust.

Täna õhtul alustavad seeriat ka Istanbuli Fenerbahce Ülker ja Tel Avivi Maccabi. Türgi liiga liidri jaoks on see esimene kord viimase seitsme aasta jooksul nii kaugele jõuda. Ju siis oli selleks vaja Serbia tipptreener Zeljko Obradovici. Lisagem, et Ülker pole Maccabit võitnud alates 2004. aastast.

Tiitlikaitsja Maccabi on kogu hooaja jooksul muutunud tihedamaks ja võidujanusemaks. Olgugi et väikeste tagasilöökidega. Samas on nad leidnud väärt liidri Devin Smithi näol, kes kolmes viimases mängus visanud keskmiselt 21 punkti.

Kolmapäeval on vastamisi Real-Anadolu Efes ja Barcelona-Olympiacos. Viimane on paar, mida korvpalliasjatundjad peavad veerandfinaalidest ehk tasavägiseimaks.